Skip to content
Overzicht verschillende kengetallen

Financieel dashboard: in één oogopslag kunnen zien hoe jouw bedrijf ervoor staat!

Elke ondernemer heeft behoefte aan actuele en betrouwbare managementinformatie. Om dit inzicht te bieden heeft MIJN Accountantskantoor het financieel dashboard ontwikkeld. Dit dashboard wordt gekoppeld aan jouw financiële en operationele databronnen (zoals b.v. Exact Online) en toont managementinformatie en KPI’s. Dit stelt je in staat om beter geïnformeerde beslissingen te nemen waardoor je jouw financiële prestaties kunt optimaliseren.

Belangrijkste voordelen van het financieel dashboard:

  • Snel en efficiënt anticiperen op ontwikkelingen en trends binnen jouw onderneming
  • KPI’s in één oogopslag inzichtelijk
  • Betrouwbare inzichten op basis van cijfers en bedrijfsdoelstellingen
  • Dashboard eenvoudig koppelen aan bedrijfssystemen
  • Veilig en eenvoudig in gebruik
  • Altijd en overal beschikbaar

Overzicht van omzet per relatie

Het financieel dashboard is ontworpen in Power Bi (Microsoft) en biedt real-time inzicht in de trends en ontwikkelingen van jouw onderneming. De werkelijke cijfers worden helder afgezet tegen de begrote cijfers. Daardoor zie je in het financieel dashboard snel of alles naar wens verloopt of dat je in de financiële gevarenzone terecht dreigt te komen. Omdat afwijkingen van de begroting snel in beeld komen, stuur je de zaak vaak nog tijdig bij. Actueel inzicht reduceert de kans op onaangename verrassingen!

Elke onderneming is weer anders. Richt daarom jouw financieel dashboard geheel naar eigen wensen in. Ook wanneer je een andere koers wilt varen, vergt het weinig inspanning om het dashboard aan te passen. Zo ben je altijd in control en stuur je tijdig bij.

Probeer het nu en ervaar hoe je meer controle en inzicht krijgt in jouw financiën dan ooit tevoren. Neem contact met ons op via de knop hieronder voor meer informatie of om een gratis proefversie aan te vragen.

Back To Top