Accountant Rotterdam: wij maken uw financiën inzichtelijk

Zoekt u als mkb’er naar eerlijk advies over uw financiën, maar wilt u geen stoffige accountant in een grijs pak?

Onze enthousiaste adviseurs verkopen geen bla-bla. Ze voorzien u van eerlijk en direct advies over uw onderneming. Dat doen we aan de hand van uw jaarrekening, maar ook met up-to-date cijfers gedurende het jaar. Zo kunt u op tijd bijsturen.

MIJN Accountant Rotterdam is te vinden in het Lloydkwartier. We vertellen u graag hoe wij u met uw financiën kunnen helpen!

Overleg Account Rotterdam
Meer Dan Alleen Financien

Wij geven advies over uw financiën. Maar u mag van ons meer verwachten!

Inzicht in uw financiën is één. Eerlijk advies is twee. U mag van onze adviseurs meer verwachten dan alleen het in kaart brengen van uw cijfers.

Aan de hand van up-to-date cijfers geven wij u eerlijk advies. Dat doen we dus niet alleen aan de hand van een jaarrekening, maar het hele jaar door. Zo kunt u ook tussentijds bijsturen als dat nodig is.

Voor vragen over fiscaliteit, administratie, wet- en/of regelgeving kunt u ook bij ons terecht. We hebben alle kennis in huis of in ons netwerk!

MIJN Accountant Rotterdam: up-to-date inzicht in uw financiën!

Wilt u vaker dan één keer per jaar advies over uw financiën? De adviseurs van MIJN Account Rotterdam bieden u het hele jaar rond up-to-date advies!

Nee, wij bieden u niet alleen advies op basis van uw jaarrekening. Dit is gebruikelijk, maar niet hoe wij het graag zien. Dat zegt namelijk alleen iets over het verleden en wij kijken ook graag met u naar de toekomst.

U heeft dankzij ons slimme dashboard up-to-date inzicht in uw onderneming.

Wij werken bijvoorbeeld met een slim dashboard. Daar ziet u up-to-date cijfers van uw onderneming zodat u strategische keuzes kunt maken. Onze adviseurs maken hier ook gebruik van en geven u advies als dat nodig is.

Daarom spreken wij liever over adviseurs dan accountants, want we adviseren u ook op fiscaal, administratief en juridisch gebied!

Slim Dashboard Accountant Rotterdam

Onze diensten

Advies

In goede of slechte tijden helpen wij u graag uw doelen te realiseren.

Starters

Gaat u voor het sprong in het diepe? Wij staan voor u klaar!

Accountancy

Advies over uw onderneming, het verzorgen van uw administratie en samenstellen van uw jaarrekening.

Personeel

Salarisadministratie, pensioenadvies en HR advies.

Fiscaal

Verzorgen van uw fiscale verplichtingen en uw fiscale kansen optimaal benutten.

Juridisch

Juiste vastlegging van uw rechten en bescherming tegen bedreigingen.

Klanten aan het woord

Huub Wieleman Accountant Rotterdam

Huub Wieleman

Voormalig voorzitter NBA

Alerte medewerkers die snel reageren. Altijd vriendelijk. Redelijke tarieven. Positief Rotterdams.

Barry Baks Accountant Rotterdam

Barry Baks

Accountmanager ABN Amro

Van kille accountants houd ik niet – maar die hebben ze gelukkig niet bij MIJN Accountantskantoor.

Ook gebruik maken van ons slimme dashboard?

010-2410077
Accountant Rotterdam Kantoor

Snel én eerlijk advies. Daar houden we van!

U hoeft bij MIJN Accountant Rotterdam nooit lang op een antwoord te wachten. We reageren binnen 24 uur met een snel én eerlijk advies.

We kijken vanuit ons kantoor in het Lloydkwartier uit op de Maas. Geen wonder dat bij ons afspraak ook écht afspraak is. Dat zit in onze mentaliteit. Daarom verkopen we geen bla-bla, maar geven we eerlijk en snel advies.

Dankzij ons grote team hebben we veel kennis in huis. Dit zie je normaal alleen bij de grote kantoren van Nederland, maar dus ook bij ons hier in Rotterdam!

Geen verrassingen, maar een vast tarief

Wij houden niet van verrassingen. Daarom ontvangt u als klant bij MIJN Accountant Rotterdam een vast tarief.

Onze kosten zijn transparant. U betaalt één vast tarief en ontvangt up-to-date en toekomstgerichte informatie. Zo kunt u slimme keuzes maken met uw bedrijf. Het hele jaar door!

En wilt u toch gebruik maken van één van onze andere diensten? Dan informeren wij u altijd vooraf over de extra kosten.

Kosten Accountant Rotterdam
Overstappen Naar Accountant Rotterdam

U heeft al een accountant. Wat nu?

Geen probleem, alle klanten van MIJN Accountant Rotterdam waren al klant bij een ander accountants- of administratiekantoor. Wij helpen u met overstappen.

Dit lijkt misschien een hoop gedoe, maar dat valt in de praktijk mee. Het uitlezen van uw data is eenvoudig dankzij onze kennis van ICT en diverse boekhoudsystemen. Wij helpen u met het overzetten van uw administratie.

Ook de informatie van uw vorige kantoor vragen wij op. Zijn zij ook een accountant? Dan zijn ze als lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants verplicht om mee te werken. Dat zijn wij andersom ook.

Zelfs het overnemen van de jaarrekening is mogelijk. Ook tussentijds, want een frisse blik op uw administratie levert vaak nieuwe inzichten op!

Both in English and Dutch!

Are you an international client? We’re qualified to help you!

Several international clients are being helped bij MIJN Accountant Rotterdam with doing business in The Netherlands. So even if you are not capable of speaking Ducth, we are more than willing to help you in English.

Our knowledge of the Dutch law, regulations and taxes makes it easy for you to start, maintain or grow your business in Rotterdam.

Communicatie Accountant Rotterdam

MIJN Accountant Rotterdam: kom met ons in contact!

Wilt u weten wat MIJN Accountant Rotterdam voor u kan betekenen? Kom dan bij ons langs, neem contact op via 010-2410077, stuur een e-mail naar info@mijnaccountantskantoor.com of vul het formulier in.

Stel ons uw vraag

Contact Form Demo (#3)