Salarisadministratie uitbesteden? Kies voor een vast tarief!

Is het verwerken van de salarissen ingewikkeld of kost het u maandelijks veel tijd? U kunt uw salarisadministratie uitbesteden voor een vast tarief!

De verwerking van salarissen vraagt om kennis. Kennis over het proces, maar ook over de wet- en regelgeving. Die verandert voortdurend, dus het kost veel tijd én moeite om op de hoogte te blijven.

Uw salarisadministratie uitbesteden bij MIJN Accountantskantoor tegen een vast tarief is een slimme optie. We leggen u graag uit waarom!

Salarisadministratie Uitbesteden MIJN Accountantskantoor
Wat Is Salarisadministratie

Wat is een salarisadministratie?

Een salarisadministratie is de administratie om uw loonbetalingen te verwerken. Dat wordt ook wel de loonadministratie genoemd en kunt u zelf doen of uitbesteden aan een administratie- of accountantskantoor.

Door een goede administratie te voeren, zorgt u dat uw medewerkers hun salaris op tijd en correct ontvangen. U zorgt ook voor het afdragen van de juiste belastingen en sociale premies. Dat bent u volgens de wet verplicht.

Uw salarisadministratie omvat o.a.:

  • Arbeidsvoorwaarden van medewerkers bijhouden
  • Opstellen van loonstroken en jaaropgaven
  • Uitbetalen van salarissen
  • Afdragen van loonbelastingen en sociale premies
  • Bijhouden van verlof- en verzuimregistraties

Uw salarisadministratie is een belangrijk onderdeel van het HR-beleid. Dit zorgt namelijk voor een goede relatie tussen werkgever en werknemer.

Mag u zelf uw salarisadministratie bijhouden?

Ja, u mag zelf uw salarisadministratie bijhouden!

In het begin overweegt u als ondernemer nog om dit zelf te doen, maar daar komt in de praktijk vaak weinig van terecht. Door de complexiteit is het een tijdrovende klus. Daarom is uw salarisadministratie uitbesteden de beste oplossing.

Als u goed zoekt, kunt u ook software voor salarisadministratie vinden. Dit wordt gebruikt door bedrijven die zelf hun administratie bijhouden. U wordt dan geholpen door de software, maar het kost nog steeds veel tijd.

Zelf Salarisadministratie Bijhouden

Onze diensten

Accountancy

Regelen van uw administratie en jaarrekening.

Fiscaal

Verzorgen van fiscale verplichtingen en uw fiscale kansen optimaal benutten.

Advies

In goede en slechte tijden helpen we uw doelen te realiseren.

Starters

Waagt u een sprong in het diepe? Wij helpen u met deze start.

Juridisch

Juiste vastlegging van uw rechten en bescherming tegen bedreigingen.

Personeel

Administratie van salaris, advies over HR en pensioen advies.

Onze klanten aan het woord

Huub Wieleman Salarisadministratie Uitbesteden

Huub Wieleman

Voormalig voorzitter NBA

Alerte medewerkers die snel reageren. Altijd vriendelijk. Redelijke tarieven. Positief Rotterdams.

Barry Baks Salarisadministratie Uitbesteden

Barry Baks

Accountmanager ABN Amro

Van kille accountants houd ik niet – maar die hebben ze gelukkig niet bij MIJN Accountantskantoor.

Ook uw salarisadministratie uitbesteden aan MIJN Accountantskantoor?

010-2410077
Wanneer Salarisadministratie Uitbesteden

Wanneer is salarisadministratie uitbesteden interessant?

Het lijkt eenvoudig, uw salarisadministratie, maar het is een vak apart. Daar draaien de enthousiaste adviseurs van MIJN Accountantskantoor hun hand echter niet voor om, want zij dromen deze wet- en regelgeving.

U laat uw salarisadministratie uitbesteden als uw bedrijf gaat groeien. Dat zorgt dat u zich kunt blijven focussen op uw onderneming, terwijl wij uw administratie verzorgen. U bespaart niet alleen tijd, maar voorkomt ook het maken van fouten.

Wij zien in de praktijk dat bedrijven al vanaf hun eerste medewerker vragen om onze hulp bij het voeren van hun salarisadministratie. De kosten zijn relatief laag en daarom is het niet de moeite om dit zelf te doen.

Wilt u zich niet iedere maand bezig houden met de loonadministratie en de veranderende wet- en regelgeving? Dan is het interessant om uit te besteden!

Uw salarisadministratie uitbesteden? Dit zijn de voordelen!

Uw salarisadministratie uitbesteden biedt verschillende voordelen. Dat zit in tijd, maar ook in de kennis van een specialist op het gebied van wet- en regelgeving.

Als ondernemer bent u het liefst bezig met uw onderneming. Uw loonadministratie is daar onderdeel van, maar ongetwijfeld geen favoriet. Het kost veel tijd en komt ook nog eens iedere maand terug. Door dit uit te besteden, bespaart u dus een hoop tijd die u efficiënter kunt inzetten.

Ook op het gebied van wet- en regelgeving is uw salarisadministratie uitbesteden een slimme keuze. Er zijn regelmatig wijzigingen in deze regelgeving, maar die houden wij netjes voor u bij. Zo voorkomt u dure fouten.

Onze adviseurs van MIJN Accountantskantoor kunnen u ook adviseren op het gebied van HR zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het signaleren van aflopende contracten en het pensioen. Dat is breder dan alleen administratie, maar heeft wel alles met elkaar te maken.

Wilt u meer weten? Kom dan langs op ons kantoor in Rotterdam, neem contact op via 010-2410077 of stuur een e-mail naar info@mijnaccountantskantoor.com.

Jeroen Van MIJN Accountantskantoor
Ontspanning Bij MIJN Accountantskantoor

In zijn geheel of gedeeltelijk uitbesteden?

Wilt u uw salarisadministratie volledig of gedeeltelijk uitbesteden? Beide opties zijn mogelijk, maar niet beide gebruikelijk!

 

Volledig

Als u kiest om uw salarisadministratie uit te besteden, dan kiest er eigenlijk altijd voor om dit volledig te doen. Dit zien wij in de praktijk ook.

In dat geval bent u alleen nog verantwoordelijk voor het aanleveren van de uren en het doorgeven van personele wijzigingen. Wij verzorgen de rest. Denk bijvoorbeeld aan het opmaken van de loonstroken, het versturen van de loonaangifte richting de Belastingdienst en het opmaken van de jaaropgaven.

Gedeeltelijk

Er bestaat ook een optie om uw salarisadministratie gedeeltelijk uit te besteden, maar dit wordt in de praktijk nauwelijks gekozen. U besteedt uw administratie niet voor niets uit.

In dit geval blijft u bijvoorbeeld zelf verantwoordelijk voor het uitbetalen van het salaris aan uw medewerkers en de maandelijkse loonheffing. Het administratie- of accountantskantoor verzorgt dan de loonstroken en jaaropgaven.

 

Gedeeltelijk is dus niet gebruikelijk, want vrijwel iedere ondernemer kiest voor de optie om de salarisadministratie in zijn geheel uit te besteden. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar!

Uw salarisadministratie uitbesteden aan MIJN Accountantskantoor

Eerlijk én direct, dat zijn de adviseurs van MIJN Accountantskantoor. We geven u gevraagd, maar ook ongevraagd advies. Dat maak ons anders.

Onze adviseurs bijten zich vast in de wet- en regelgeving over uw administratie. Dat doen zij voor klanten in diverse branches, dus iedereen is welkom bij ons. U kunt zich focussen op uw onderneming, wij zorgen voor een goede loonadministratie.

Dankzij ons slimme HR dashboard krijgt u een up-to-date inzicht. Zo blijft u o.a. op de hoogte van uw:

  • Personeelskosten
  • Aflopende contracten
  • Ziekteverzuim
  • Personeelsverloop
  • Verlofsaldo

U ontvangt bij ons een vast tarief. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. En verandert uw situatie? Dan verandert dit tarief met u mee!

Heeft u een vraag over HR of pensioenen? Ook dan kunnen onze adviseurs u helpen. Daarom is uw salarisadministratie uitbesteden bij MIJN Accountantskantoor een slimme keuze!

Overleg Over Salarisadministratie Uitbesteden

Heeft u vragen over uw salarisadministratie uitbesteden? Maak gebruik van onze kennis!

Is er nog een vraag onbeantwoord over uw salarisadministratie uitbesteden bij MIJN Accountantskantoor? Neem dan contact op via 010-2410077, stuur een e-mail naar info@mijnaccountantskantoor.com of kom langs op ons kantoor!

U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

Stel ons uw vraag

Contact Form Demo (#3)