Boekhouder Rotterdam: eerlijk advies over uw financiën

Werkt u liever ook niet met een stoffige boekhouder? U vindt bij ons alleen enthousiaste adviseurs. Zonder grijs pak.

Eerlijk advies, daar houden wij van. Wij verkopen geen bla-bla, maar bieden inzicht in de financiën van uw bedrijf. Dat doen we het hele jaar rond met up-to-date cijfers zodat u op tijd kunt bijsturen.

MIJN Boekhouder Rotterdam is gevestigd in het Lloydkwartier. Lees verder en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw financiën!

Boekhouder Rotterdam Op Kantoor
Uitleg Door Boekhouder Rotterdam

Uw cijfers inzichtelijk. En meer!

Uw cijfers inzichtelijk maken? Dat is het minimale wat u van ons mag verwachten, want wij kunnen nog veel meer voor u betekenen.

Onze adviseurs verdiepen zich in uw bedrijf. Ze brengen de financiële gezondheid in kaart aan de hand van up-to-date cijfers. Niet één keer per jaar, maar het hele jaar door. Daarom ontvangt u bij ons ook tussentijds adviezen.

Ook voor vragen over uw administratie, wet- en regelgeving of fiscaliteit kunt u bij ons terecht. MIJN Boekhouder Rotterdam is onderdeel van een accountantskantoor en wij hebben dus veel meer kennis in huis!

MIJN Boekhouder Rotterdam: slim dashboard met up-to-date cijfers

Van advocaten tot aan bakkers: wij helpen allerlei mkb’ers met het verwerken en inzichtelijk maken van hun financiën.

Dat doet een boekhouder traditiegetrouw één keer per jaar. Ze helpen u met het opstellen van uw jaarrekening. Samen kijkt u terug naar het verleden en bespreekt uw plannen voor volgend jaar. Dat kan ook anders.

Bij MIJN Boekhouder Rotterdam werken we met een slim dashboard. Deze biedt u up-to-date inzicht in uw cijfers. Het hele jaar rond, dus zo kunt u ook tussentijds uw plannen wijzigen.

Dit dashboard wordt ook gebruikt door onze adviseurs. Als zij denken dat het nodig is, dan trekken ze aan de bel. Want ook ongevraagd advies is inbegrepen bij onze dienstverlening. Zo komen we samen verder.

Boekhouder Rotterdam Aan Het Werk

Onze diensten

Accountancy

Regelen van uw administratie en jaarrekening.

Fiscaal

Verzorgen van fiscale verplichtingen en uw fiscale kansen optimaal benutten.

Advies

In goede en slechte tijden helpen we uw doelen te realiseren.

Starters

Waagt u een sprong in het diepe? Wij helpen u met deze start.

Juridisch

Juiste vastlegging van uw rechten en bescherming tegen bedreigingen.

Personeel

Administratie van salaris, advies over HR en pensioen advies.

Klanten aan het woord

Huub Wieleman Boekhouder Rotterdam

Huub Wieleman

Voormalig voorzitter NBA

Alerte medewerkers die snel reageren. Altijd vriendelijk. Redelijke tarieven. Positief Rotterdams.

Barry Baks Boekhouder Rotterdam

Barry Baks

Accountmanager ABN Amro

Van kille accountants houd ik niet – maar die hebben ze gelukkig niet bij MIJN Accountantskantoor.

Sfeer Bij MIJN Boekhouder Rotterdam

Wij zijn meer dan alleen uw boekhouder

Onze naam is MIJN Accountantskantoor. Wij zijn dus meer dan alleen een boekhouder.

In ons kantoor zijn diverse specialisten aanwezig. Zij adviseren u niet alleen over uw administratie, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van personeelszaken. Zo nemen wij ook uw salarisadministratie uit handen.

Het voordeel van MIJN Boekhouder Rotterdam is onze kennis. Ons team is groot en bezit dus veel kennis. Deze kennis zit ook in ons netwerk, want wij hebben in de jaren ook een flink netwerk opgebouwd.

Als een klant overstapt naar ons kantoor, dan lukt het ons vaak om fiscale voordelen in uw administratie te ontdekken. U wordt er dus direct beter van!

Ook uw cijfers inzichtelijk maken met MIJN Boekhouder Rotterdam?

010-2410077

Eerlijk én direct. Zo communiceren wij.

Lang wachten op een antwoord? Daar houden wij zelf ook niet van, dus u krijgt bij ons altijd binnen 24 uur een reactie!

Ons kantoor is gevestigd aan de Maas. De Rotterdamse mentaliteit is ons dus niet vreemd en daarom is afspraak ook écht afspraak. We verkopen geen bla-bla, maar helpen u eerlijk en snel aan een antwoord op uw vragen.

Aan kennis is bij MIJN Boekhouder Rotterdam geen gebrek. Wij hebben een groot team én een groot netwerk. Daarom kunnen wij uw vraag altijd voorzien van een antwoord. Ook als wij het zelf een keer niet weten.

Snelle Communicatie Bij MIJN Boekhouder Rotterdam
Overleg Bij MIJN Boekhouder Rotterdam

Het hele jaar rond voor een vast tarief

Als klant bij MIJN Boekhouder Rotterdam ontvangt u een vast tarief. U komt bij ons dus nooit voor verrassingen te staan.

Samen kijken wij naar wat u nodig heeft. We zijn transparant over onze kosten, dus u ontvangt één vast tarief. Daar helpen wij u het hele jaar voor. Ook als u tussentijds een aantal extra vragen heeft.

En blijkt dat u ook van onze andere diensten gebruik wilt maken? Dan geven wij u vooraf informatie over deze extra kosten.

U heeft al een boekhouder. En nu?

Alle klanten van MIJN Boekhouder Rotterdam hadden al een boekhouder. Wij kunnen u dus ook helpen met overstappen.

Eerst lezen wij uw data uit. Dat lijkt misschien een hoop gedoe, maar dankzij onze kennis van diverse boekhoudsystemen is dit een fluitje van een cent. Wij doen dit gelukkig veel vaker.

Daarnaast vragen wij ook uw administratie op. Dat doen we rechtstreeks bij uw huidige boekhouder. Zo verzamelen we alle data op één plek. Daarna gaan we voor u aan de slag.

Ook het overnemen van uw jaarrekening is mogelijk. Dit raden wij zelfs aan, want in de meeste gevallen ontdekken wij iets in uw administratie. Dat levert een voordeel op of voorkomt zelfs een boete.

Boekhouder Rotterdam In Overleg

MIJN Boekhouder Rotterdam: neem contact met ons op!

Bent u benieuwd wat MIJN Boekhouder Rotterdam voor u kan betekenen? Kom langs op ons kantoor, bel op 010-2410077 of stuur een e-mail naar info@mijnaccountantskantoor.com.

U kunt ook het formulier invullen.

Stel ons uw vraag

Contact Form Demo (#3)