Administratiekantoor Rotterdam: inzicht in uw financiën!

Bent u klaar met saaie accountants in grijze pakken en wilt u werken met eerlijke adviseurs die direct advies geven? Dan hebben wij goed nieuws, want wij voelen hetzelfde!

Wij bieden mkb’ers zoals u inzicht in uw financiën. Dat doen wij door uw financiële administratie uit handen te nemen en de jaarrekening op te stellen, maar daar houdt het niet bij op. Zo geven wij ook regelmatig updates zodat u tussentijds kunt bijsturen en altijd op de hoogte blijft.

Bij MIJN Administratiekantoor Rotterdam praten wij niet om de hete brei heen. Wij zijn no-nonsense en geven u het inzicht dat u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan vooral verder!

Overleg Op Administratiekantoor Rotterdam
Inzicht In Financien Door Administratiekantoor Rotterdam

Wij zijn goed in administratie. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Bij MIJN Administratiekantoor Rotterdam zijn wij experts in het op orde brengen én houden van uw administratie. Maar dat is nog lang niet alles wat wij te bieden hebben. Want waarom zou u voor ons kiezen als u alleen hulp nodig heeft met uw administratie?

Wij gaan verder dan dat. Wij zorgen niet alleen voor een nauwkeurige administratie, maar geven u ook eerlijk en betrouwbaar advies over uw bedrijf. Met ons up-to-date dashboard kunt u als ondernemer strategische beslissingen maken gedurende het hele jaar.

En heeft u vragen over financiën, fiscaliteit of wet- en regelgeving? Geen probleem, wij staan altijd voor u klaar om u te helpen!

MIJN Administratiekantoor Rotterdam: zo bent én blijft u succesvol ondernemen

Natuurlijk, wij verzorgen uw financiële administratie, maar de reden om voor ons te kiezen gaat verder dan dat. Zo zijn wij alles behalve saai en vindt u op ons kantoor geen accountants in stoffige grijze pakken, maar enthousiaste adviseurs!

Eerlijk advies is bij ons de standaard. Dat bieden wij als u het vraagt, maar ook als wij denken dat het nodig is. Wij denken dus pro-actief met u mee. Want wij willen dat u succesvol bent én blijft. Dus als wij zien dat er ergens verbetering mogelijk is, dan zullen wij dat zeker met u bespreken.

Of het nu gaat om het verbeteren van uw processen, het verlagen van uw kosten of het ontwikkelen van een nieuwe strategie, wij staan klaar om u te helpen. Dat gaat dus veel verder dan alleen het opstellen van uw jaarrekening.

En als klant van MIJN Administratiekantoor Rotterdam krijgt u ook toegang tot ons unieke up-to-date dashboard. Dit dashboard geeft u inzicht in de prestaties van uw bedrijf. Altijd én overal!

Ontspanning Op Administratiekantoor Rotterdam

Onze diensten

Accountancy

Regelen van uw administratie en jaarrekening.

Fiscaal

Verzorgen van fiscale verplichtingen en uw fiscale kansen optimaal benutten.

Advies

In goede en slechte tijden helpen we uw doelen te realiseren.

Starters

Waagt u een sprong in het diepe? Wij helpen u met deze start.

Juridisch

Juiste vastlegging van uw rechten en bescherming tegen bedreigingen.

Personeel

Administratie van salaris, advies over HR en pensioen advies.

Onze reviews op Google

RoyvanderValk

Roy van der Valk

Sinds de start van ons bedrijf werken we fijn samen met MIJN Accountantskantoor. We zijn heel tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening en vooral de persoonlijke betrokkenheid en de korte lijnen.

D vd B

Al jaren onze partij voor onze accountantswerkzaamheden waarbij we vooral de directe aanpak en het meedenken erg waarderen. Groot pluspunt is hiernaast de meerdere expertises onder 1 dak (zoals fiscaal advies & salaris admin)

JoostvanOmmen

Joost van Ommen

MIJN Accountantskantoor is al meer dan 10 jaar de accountant voor onze bedrijven en dat gaat naar volle tevredenheid. Reageren altijd snel en slagvaardig. Ook de fiscale advisering is van hoog niveau.

Ook uw administratie door ons laten verzorgen?

010-2410077
Directe Communicatie Bij Administratiekantoor Rotterdam

Eerlijk én direct. Dat is wat wij zijn!

Bla-bla, daar houden wij niet van. U ontvangt bij MIJN Administratiekantoor Rotterdam altijd eerlijk én direct advies.

En lukt het ons een keer niet om uw vraag direct te beantwoorden? Dan zorgen wij dat u binnen 24 uur een reactie ontvangt. Dat is wel zo prettig, want dan kunt u zich blijven focussen op uw onderneming.

Dankzij ons grote team hebben wij veel kennis in huis. De kennis die wij niet in huis hebben, die hebben wij in ons netwerk. Zoiets is normaal alleen te vinden bij de grote kantoren, maar dus ook bij ons!

Vast tarief. Geen verrassingen achteraf.

Mogen wij uw administratie uit handen nemen? Dan geven wij u een vast tarief!

Niet is zo vervelend als een verrassing achteraf. Zeker als het gaat om de kosten van uw administratie, dus wij zijn transparant over onze kosten. U ontvangt een vast tarief waar wij u het hele jaar voor helpen.

Past iets niet binnen het afgesproken tarief? Ook dan zullen wij u vooraf informeren over deze extra kosten. Altijd!

Tafelvoetbal Bij Administratiekantoor Rotterdam
Overstappen Naar Administratiekantoor Rotterdam

U heeft uw administratie al uitbesteed. Wat nu?

Geen zorgen, overstappen naar MIJN Administratiekantoor Rotterdam is een fluitje van een cent!

Al onze klanten zijn overgestapt naar ons administratiekantoor. Hun administratie was al ergens anders ondergebracht, maar zij hebben de keuze gemaakt voor het pro-actieve en eerlijke advies. En daar hebben ze tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad.

Het lijkt misschien een hoop gedoe, zo’n overstap naar een nieuwe kantoor, maar dat valt in de praktijk dus reuze mee. Wij hebben veel kennis van diverse ICT en boekhoudsystemen. Dat maakt overstappen zeer eenvoudig. Wij lezen uw data uit en controleren direct of deze in orde is.

En de administratie bij uw huidige kantoor? Die nemen wij ook over. Als lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants zijn wij als accountantskantoor verplicht om mee te werken aan zo’n overstap.

U kunt zelfs het opstellen van uw jaarrekening laten overnemen. Sterker nog, dat is zelfs wat wij adviseren. Want onze frisse blik op uw administratie levert meestal direct een voordeel op!

Wordt u ook klant? Dan maken wij het zo makkelijk mogelijk!

Wilt u ook klant worden bij MIJN Administratiekantoor Rotterdam? Dan maken wij het voor u zo makkelijk mogelijk!

 

Kennismakingsgesprek

Eerst nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek. Dat mag bij ons op kantoor, maar wij komen ook graag uw kant op. In dit gesprek leren wij u en uw bedrijf beter kennen. U leert ook wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Kosten

Is er aan beide kanten een goed gevoel? Dan bespreken wij de kosten. Alleen voor de diensten die u nodig heeft. En voor een vast bedrag per jaar. Dat is wel zo eerlijk en voorkomt nare verrassingen.

 

Aan de slag

Daarna gaan wij aan de slag. Eerst met het uitlezen van uw data en het opvragen van uw administratie bij uw huidige administratiekantoor. Dit biedt samen inzicht in uw financiële situatie.

In deze fase ontdekken wij kansen. Door het uitvoeren van een kosteloze ‘quick scan’ zoeken onze fiscalisten en juristen naar adviespunten. Dit zijn verbeteringen die dus bij de start al een voordeel opleveren.

 

En dan? Dan zorgen onze enthousiaste adviseurs dat uw administratie altijd op orde blijft. Bij eventuele verbeteringen trekken wij zelf aan de bel, maar u mag natuurlijk ook altijd zelf contact opnemen met vragen. Wij helpen u graag!

Mark Aan Het Werk
Administratiekantoor In Rotterdam

International client? We’re here to help!

Yes, we’re also qualified for international clients!

We have got years of experience helping international clients. Our advisors are more than willing to help you with all of your financial wishes like administration, but also the Dutch taxes and law. We help you to start, maintain or grow your business in The Netherlands!

The advisors of MIJN Administratiekantoor Rotterdam support you in both Dutch and English.

MIJN Administratiekantoor Rotterdam: kom met ons in contact!

MIJN Accountantskantoor is uw administratiekantoor in Rotterdam. Kom bij ons langs in het Lloydkwartier, stuur een e-mail naar info@mijnaccountantskantoor.com of neem contact op via 010-2410077. U kunt ook het formulier invullen!

Stel ons uw vraag

Contact Form Demo (#3)