Administratiekantoor Rotterdam: inzicht in uw financiën!

Werkt u liever niet met stoffige accounts in een grijs pak, maar met eerlijke adviseurs en direct advies? Dat komt goed uit. Wij ook!

Als mkb’er ontvangt u bij ons inzicht in uw financiën. We verzorgen uw financiële administratie en stellen de jaarrekening op. Daarnaast bieden we een up-to-date inzicht zodat u ook tussentijds kunt bijsturen.

Bij MIJN Administratiekantoor Rotterdam vindt u geen bla-bla. Wij zijn no-nonsense en bieden u het inzicht om uw onderneming te laten groeien!

Overleg Op Administratiekantoor Rotterdam
Inzicht In Financien Door Administratiekantoor Rotterdam

Wij zijn goed in administratie. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Uw administratie op orde brengen én houden: daar zijn we goed in!

Maar, zijn er nog meer redenen om voor MIJN Administratiekantoor Rotterdam te kiezen? Want voor alleen de administratie kunt u bij iedereen terecht.

We zorgen voor een kloppende administratie, maar geven u ook eerlijk advies over uw onderneming. Dat doen we bijvoorbeeld met een up-to-date inzicht zodat u als ondernemer strategische keuzes kunt maken. Het hele jaar door.

En heeft u vragen over financiën, fiscaliteit, wet- en/of regelgeving? Ook dan kunnen wij u helpen!

Administratiekantoor Rotterdam: meer dan alleen uw administratie

U kunt in principe bij ieder administratie- of accountantskantoor terecht, maar wij gaan nog een stap verder. Wij bieden meer dan alleen het verzorgen van uw administratie.

In de meeste gevallen wordt u geholpen met uw administratie en stellen ze uw jaarrekening voor u samen. Die jaarrekening vormt de basis voor een adviesgesprek en zo kunt u weer een jaar vooruit. Wij vinden dat dit beter kan!

Uw jaarrekening geeft inzicht in uw prestaties van het afgelopen jaar. Dat zegt iets over het verleden, maar is dat voldoende voor de toekomst? Of heeft u liever ook tussentijds een up-to-date inzicht? Dan kunt u altijd bijsturen.

Dreigt u van uw koers af te wijken? Dan zullen onze adviseurs u altijd waarschuwen en meedenken over de beste oplossing. In goede én slechte tijden!

Ontspanning Op Administratiekantoor Rotterdam

Onze diensten

Accountancy

Regelen van uw administratie en jaarrekening.

Fiscaal

Verzorgen van fiscale verplichtingen en uw fiscale kansen optimaal benutten.

Advies

In goede en slechte tijden helpen we uw doelen te realiseren.

Starters

Waagt u een sprong in het diepe? Wij helpen u met deze start.

Juridisch

Juiste vastlegging van uw rechten en bescherming tegen bedreigingen.

Personeel

Administratie van salaris, advies over HR en pensioen advies.

Reviews van onze klanten

Ries Mol Review Administratiekantoor Rotterdam

Ries Mol

Accountmanager bij Rabobank

Ondernemers die willen sparren verwijs ik graag door naar MIJN Accountantskantoor.

Huub Wieleman Review Administratiekantoor Rotterdam

Huub Wieleman

Voormalig voorzitter NBA

Alerte medewerkers die snel reageren. Altijd vriendelijk. Redelijke tarieven. Positief Rotterdams.

Ook uw administratie door ons laten verzorgen?

010-2410077
Directe Communicatie Bij Administratiekantoor Rotterdam

Eerlijk én direct. Dat is wat wij zijn!

Bla-bla, daar houden wij niet van. U ontvangt bij MIJN Administratiekantoor Rotterdam altijd eerlijk én direct advies.

En lukt het ons een keer niet om uw vraag direct te beantwoorden? Dan zorgen wij dat u binnen 24 uur een reactie ontvangt. Dat is wel zo prettig, want dan kunt u zich blijven focussen op uw onderneming.

Dankzij ons grote team hebben wij veel kennis in huis. De kennis die wij niet in huis hebben, die hebben wij in ons netwerk. Zoiets is normaal alleen te vinden bij de grote kantoren, maar dus ook bij ons!

Vast tarief. Geen verrassingen achteraf.

Mogen wij uw administratie uit handen nemen? Dan geven wij u een vast tarief!

Niet is zo vervelend als een verrassing achteraf. Zeker als het gaat om de kosten van uw administratie, dus wij zijn transparant over onze kosten. U ontvangt een vast tarief waar wij u het hele jaar voor helpen.

Past iets niet binnen het afgesproken tarief? Ook dan zullen wij u vooraf informeren over deze extra kosten. Altijd!

Tafelvoetbal Bij Administratiekantoor Rotterdam
Overstappen Naar Administratiekantoor Rotterdam

U heeft uw administratie al uitbesteed. Wat nu?

Geen zorgen, al onze klanten hadden hun administratie uitbesteed bij een ander administratie- of accountantskantoor. Toch zijn ze nu klant bij MIJN Administratiekantoor Rotterdam en wij hielpen ze met overstappen!

In eerste instantie lijkt dit misschien een hoop gedoe, maar wij helpen u. Dankzij onze kennis van diverse ICT en boekhoudsystemen is het een fluitje van een cent. Wij lezen uw data uit en kijken gelijk of deze correct is.

Dit doen wij ook met de administratie die u heeft ondergebracht bij uw vorige administratie- of accountantskantoor. Als lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants zijn wij als accountantskantoor verplicht om mee te werken aan zo’n overstap.

Uw jaarrekening? Die kunnen wij, ook als u tussentijds overstapt, gewoon voor u samenstellen. In veel gevallen levert dit zelfs nieuwe inzichten op, want wij kijken met een frisse blik naar uw huidige administratie!

International client? We’re here to help!

Yes, we’re also qualified for international clients!

We have got years of experience helping international clients. Our advisors are more than willing to help you with all of your financial wishes like administration, but also the Dutch taxes and law. We help you to start, maintain or grow your business in The Netherlands!

The advisors of MIJN Administratiekantoor Rotterdam support you in both Dutch and English.

Administratiekantoor In Rotterdam

MIJN Administratiekantoor Rotterdam: kom met ons in contact!

MIJN Accountantskantoor is uw administratiekantoor in Rotterdam. Kom bij ons langs in het Lloydkwartier, stuur een e-mail naar info@mijnaccountantskantoor.com of neem contact op via 010-2410077. U kunt ook het formulier invullen!

Stel ons uw vraag