MIJN Belastingadviseur Rotterdam: besparen op uw belasting

Op belastingen besparen, dat wil iedereen. Maar wist u dat een adviseur nog meer voordelen heeft?

Onze adviseurs kijken samen met u naar wat wél kan. Wij zorgen dat u niet meer belasting betaalt dan nodig, maar ook dat uw aangiftes op tijd worden verzonden. Dat voorkomt nare verrassingen in de toekomst.

Bij MIJN Belastingadviseur Rotterdam denken wij graag met u mee. Ook als u hier niet om vraagt, want we zijn proactief. Wilt u weten welke voordelen er nog meer zijn? Lees dan verder!

MIJN Belastingadviseur Rotterdam
Wat Is Een Belastingadviseur

Wat is een belastingadviseur?

Iedere ondernemer krijgt er vroeg óf laat mee te maken: belastingen!

Belastingen zijn complex. Ze zijn niet voor iedere ondernemer goed te begrijpen en vragen om de nodig kennis van fiscale regelingen. Dat zorgt dat u al snel geld laat liggen. Zonde, want met de hulp van een belastingadviseur kunt u dit voorkomen.

Een belastingadviseur geeft u fiscaal advies. Dat kan over uw onderneming zijn, maar ook als instelling of particulier. Onze adviseurs helpen u o.a. bij:

  • Verrichten van btw-aangifte
  • Beheren van vennootschapsbelasting
  • Aangifte van inkomstenbelasting
  • Voorbereiden en uitwerken van bezwaarschriften
  • Controleren van aanslagen
  • Doen van investeringen

De adviseurs van MIJN Belastingadviseur Rotterdam gaan een stap verder. Onze fiscalisten hebben een brede kennis op het gebied van belastingen en kunnen u dus met meer helpen dan alleen besparen.

Op tijd én correct: wij verzorgen uw aangiftes!

U bent als ondernemer verplicht om aangifte te doen bij de Belastingdienst. Dat moet niet alleen correct, maar ook op tijd gebeuren.

In sommige gevallen ontvangt u een melding van de Belastingdienst, maar meestal bent u zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van de deadlines. Dat kan, als uw aangifte te laat wordt verzonden, voor boetes zorgen. U moet dus altijd zorgen dat uw aangifte op tijd binnen is.

MIJN Belastingadviseur Rotterdam kan uw deadlines bewaken. Wij zorgen dat uw aangifte niet alleen op tijd, maar ook correct wordt verzonden. Zo kunt u zich blijven focussen op uw onderneming en voorkomt u een naheffing!

Belastingadviseur Rotterdam Op Tijd

Onze diensten

Accountancy

Regelen van uw administratie en jaarrekening.

Fiscaal

Verzorgen van fiscale verplichtingen en uw fiscale kansen optimaal benutten.

Advies

In goede en slechte tijden helpen we uw doelen te realiseren.

Starters

Waagt u een sprong in het diepe? Wij helpen u met deze start.

Juridisch

Juiste vastlegging van uw rechten en bescherming tegen bedreigingen.

Personeel

Administratie van salaris, advies over HR en pensioen advies.

Klanten aan het woord

Huub Wieleman Belastingadviseur Rotterdam

Huub Wieleman

Voormalig voorzitter NBA

Alerte medewerkers die snel reageren. Altijd vriendelijk. Redelijke tarieven. Positief Rotterdams.

Barry Baks Belastingadviseur Rotterdam

Barry Baks

Accountmanager ABN Amro

Van kille accountants houd ik niet – maar die hebben ze gelukkig niet bij MIJN Accountantskantoor.

Ook besparen bij MIJN Belastingadviseur Rotterdam?

010-2410077
Prinsjesdag In Den Haag

Derde dinsdag van september: Prinsjesdag

Ook ná Prinsjesdag zijn onze adviseurs op de hoogte. Wij voorzien al onze klanten direct van een nieuwsbrief met alle wijzigingen.

Mede door de vele wijzigingen zijn belastingen zo complex. U kunt deze wijzigingen zelf bijhouden, maar u kunt uw tijd waarschijnlijk beter besteden. Daarom kiest u voor de kennis van MIJN Belastingadviseur Rotterdam.

Als u klant bent bij ons, stellen wij u direct op de hoogte. U hoeft zelf niet de wijzigingen bij te houden, maar we informeren u wel.

Bent u een nieuwe klant? Dan is de kans nóg groter dat u gaat besparen!

Wij realiseren ons dat dit een gewaagde uitspraak is, maar de praktijk laat keer op keer zien dat onze fiscalisten u geld kunnen laten besparen. Daarom geloven wij dat dit ook in uw situatie zo zal zijn!

Als u klant wordt bij MIJN Belastingadviseur Rotterdam, dan voeren onze fiscalisten eerst een zogenaamde fiscale scan uit. We duiken in uw administratie, bekijken uw jaarrekening en aangifte en kijken waar we kunnen besparen. Bij een overstap is dat in vrijwel alle gevallen mogelijk.

Daarnaast worden onze klanten vrijwel nooit uitgekozen voor een boekenonderzoek of algemene steekproef. Wij zijn dus een betrouwbare partner.

Besparen Door Belastingadviseur Rotterdam
Sfeer Bij MIJN Belastingadviseur Rotterdam

MIJN Belastingadviseur Rotterdam: meer dan alleen besparen op uw belastingen

Fiscaal advies is één van onze onderdelen. MIJN Belastingadviseur Rotterdam is een onderdeel van ons accountantskantoor.

Op ons kantoor zijn diverse fiscalisten werkzaam. Zij bundelen hun kracht en duiken samen in uw administratie. Dat zorgt dat wij u over alle onderwerpen kunnen adviseren. En als wij het antwoord een keer niet weten, dan weet iemand in ons netwerk dit wel.

Wij verkopen geen blabla. Bij ons krijgt u eerlijk én direct advies. Ons kantoor is dan ook niet voor niets te vinden in het Lloydkwartier in Rotterdam. Geen grijze pakken, maar een no-nonsense mentaliteit.

Wat niet kan is vaak vrij helder. Daarom kijken wij samen met u naar wat wél kan, want er zijn altijd mogelijkheden om te besparen. Deze zoeken wij graag voor u uit!

Onze belastingadviseurs zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Wat kost belastingadvies?

Bij MIJN Belastingadviseur Rotterdam werken we met een vast tarief. Dit ontvangt u altijd vooraf zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij zijn graag transparant over onze kosten. Er is niets zo vervelend als achteraf een factuur ontvangen van iets waarvan u niet op de hoogte was. Daarom maken we vooraf afspraken en helpen wij u het hele jaar voor dit tarief.

En blijkt dat u toch meer hulp nodig heeft? Bijvoorbeeld op het gebied van het bijhouden van uw administratie? Dan bespreken we vooraf de extra kosten!

Overleg MIJN Belastingadviseur Rotterdam

MIJN Belastingadviseur Rotterdam: wij helpen u besparen!

Bent u benieuwd wat MIJN Belastingadviseur Rotterdam voor u en uw onderneming kan betekenen? Kom langs op ons kantoor, bel ons op 010-2410077 of stuur een e-mail naar info@mijnaccountantskantoor.com. U kunt ook het formulier invullen.

Stel ons uw vraag

Contact Form Demo (#3)