Accountantskantoor Rotterdam: sparringpartners voor het MKB

Zoekt u een accountantskantoor, maar werkt u liever niet met stoffige accountants in een grijs pak? Dat komt goed uit. Wij ook niet!

Onze enthousiaste adviseurs bieden u als mkb’er inzicht in uw financiën. Aan de hand van de jaarrekening, maar bijvoorbeeld ook met een up-to-date inzicht. Dit zorgt dat u ook tussentijds kunt bijsturen om op koers te blijven.

MIJN Accountantskantoor Rotterdam is no-nonsense en geen bla-bla. We vertellen u graag wat we voor u en uw onderneming kunnen betekenen!

Introductie Accountantskantoor Rotterdam
Overleg Op Accountantskantoor Rotterdam

Een goede administratie is verplicht. Maar is er nog meer?

Ja, u moet als ondernemer een goede administratie voeren. Maar er zijn nog meer redenen om te kiezen voor een accountantskantoor.

Door inzicht te krijgen in uw financiën kunt u als ondernemer strategische keuzes maken voor uw bedrijf. Zo geven wij u bijvoorbeeld up-to-date inzicht in uw cashflow en werpen we ook een blik op de toekomst. Dat bepaalt wanneer u kunt investeren om uw onderneming te laten groeien.

Een accountant verzorgt in de basis uw administratie, maar onze adviseurs gaan nog een stap verder. Ze helpen u op het gebied van financiën, fiscaliteit en andere vraagstukken op het gebied van wet- en regelgeving.

MIJN Accountantskantoor Rotterdam: meer dan alleen een jaarrekening

Ieder accountantskantoor kan uw financiële administratie verzorgen, geeft fiscaal advies en stelt uw jaarrekening op. De adviseurs van MIJN Accountantskantoor Rotterdam gaan echter nog een stap verder.

In de meeste gevallen vormt een jaarrekening de basis voor een gesprek met uw accountant. Dit geeft u inzicht in uw prestaties van het afgelopen jaar. U kunt aan de hand van deze gegevens uw koers voor het nieuwe jaar bepalen.

Hoe zou het zijn als u ook up-to-date inzicht heeft in uw onderneming? Dat kan met ons slimme dashboard!

Ons slimme dashboard geeft u real-time inzicht in uw onderneming. Dat gaat over het hier en nu en stelt u in staat om op tijd bij te sturen. Ook onze adviseurs maken hier gebruik van en waarschuwen u als zij denken dat dit nodig is.

Daarom noemen wij onze accountants liever adviseurs, want ze adviseren u en uw onderneming op financieel, fiscaal en juridisch gebied.

Meekijken Bij Accountantskantoor Rotterdam

Onze diensten

Accountancy

Verzorgen van uw administratie en jaarrekening.

Personeel

Salarisadministratie, HR advies en advies over pensioen.

Fiscaal

Verzorgen van uw fiscale verplichtingen en fiscale kansen optimaal benutten.

Advies

Wij helpen u graag, in goede en slechte tijden, uw doelen te realiseren.

Starters

Klaar voor de sprong in het diepe? Wij staan voor u klaar.

Interim

Behoefte aan tijdelijke ondersteuning of een parttime controller?

Klanten aan het woord

Barry Baks

Barry Baks

Accountmanager bij ABN Amro

Van kille accountants houd ik niet – maar die hebben ze gelukkig niet bij MIJN Accountantskantoor.

Huub Wieleman

Huub Wieleman

Voormalig voorzitter NBA

Alerte medewerkers die snel reageren. Altijd vriendelijk. Redelijke tarieven. Positief Rotterdams.

Ook advies ontvangen over uw onderneming?

010-2410077
Snelle Communicatie Accountantskantoor Rotterdam

Snel én duidelijk. Zo communiceren wij!

Snelle communicatie, daar houden we van bij MIJN Accountantskantoor Rotterdam. We beloven zelfs binnen 24 uur een reactie. Altijd!

Afspraak is afspraak. Er heerst een Rotterdamse mentaliteit binnen ons kantoor, dus we doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen. En als dat een keer niet direct kan, dan krijgt u dus binnen 24 uur een reactie.

We hebben dankzij ons grote team heel veel kennis in huis. Dat is uniek en vindt u verder alleen bij de grotere accountantskantoren van Nederland.

Wij zijn transparant over onze kosten

Kiest u voor de enthousiaste adviseurs van MIJN Accountantskantoor Rotterdam? Dan ontvangt u van ons een vast tarief.

Wij houden niet van verrassingen achteraf. Daarom zijn wij transparant over onze kosten en ontvangt u van ons een vast tarief. Zo kunnen we u het hele jaar helpen met up-to-date én toekomstgerichte informatie.

Wilt u in de tussentijds één van onze overige diensten afnemen? Ook dan informeren wij u altijd vooraf over de extra kosten.

Transparant Bij Accountantskantoor Rotterdam
Medewerkers Van Accountantskantoor Rotterdam In Overleg

U bent al klant bij een accountantskantoor, maar wilt graag overstappen? Dat kan!

Alle klanten van MIJN Accountantskantoor Rotterdam hadden hun administratie ondergebracht bij een ander accountants- of administratiekantoor. Wij helpen u om het overstappen zo makkelijk mogelijk te maken.

Het lijkt een hoop gedoe, het overzetten van uw administratie, maar dat valt in de praktijk mee. Dankzij onze kennis van ICT en diverse boekhoudsystemen kunnen wij uw data eenvoudig uitlezen. Zo kunnen we al snel aan de slag.

Wij zorgen dat ook de informatie van uw vorige kantoor bij ons terecht komt. Dat is onze branche verplicht, want we hebben voorschriften vanuit de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Ook wij moeten in het geval van overstappen altijd meewerken.

En de jaarrekening? Die kunnen wij, ook als u halverwege overstapt, voor u samenstellen. Deze frisse blik levert vaak zelfs nieuwe informatie op!

English? At your service!

We are qualified for international clients too!

At MIJN Accountantskantoor Rotterdam we help several international clients to do business in The Netherlands. So if the Dutch language is a problem, we are more than willing to help you in English.

Due to our knowledge of the Dutch taxes, regulations and law we are able to provide you with all of the support to start, maintain or grow your business in Rotterdam.

Kantoor Van Accountantskantoor Rotterdam

MIJN Accountantskantoor Rotterdam: neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over MIJN Accountantskantoor Rotterdam? Vul dan ons contactformulier in, kom bij ons langs of neem contact op via 010-2410077 of info@mijnaccountantskantoor.com.

Stel ons uw vraag

Contact Form Demo (#3)