Administratiekantoor mkb: maakt uw financiën inzichtelijk

Als mkb’er heeft u uw handen vol aan uw onderneming. Het bijhouden van uw administratie is daarom een last, maar wel noodzakelijk.

Deze noodzakelijke last biedt inzicht in uw onderneming. Uw cijfers vertellen u of u op de goede weg bent met uw bedrijf. En is dit niet het geval, dan kunt u op basis van deze informatie op tijd bijsturen.

Dat is precies wat MIJN Administratiekantoor mkb voor u kan betekenen. Wij zorgen voor een kloppende administratie én geven advies over uw bedrijf.

Bent u benieuwd wat dit voor uw bedrijf kan betekenen? Lees dan verder!

Introductie Administratiekantoor Mkb
Mkb Aan Het Werk

Bent u een mkb’er? Zo checkt u dat!

Het midden- en kleinbedrijf, speelt een belangrijke rol in de economie. Maar wat is het mkb en aan welke voorwaarden moet u voldoen om uzelf mkb’er te noemen?

In de Nederlandse economie is het mkb onmisbaar. Zij zijn op lokaal niveau direct betrokken bij de omgeving en zijn een belangrijke bron van werkgelegenheid. Dat zorgt naar schatting voor zo’n 4,2 miljoen banen.

Om uzelf mkb’er te noemen, moet u voldoen aan deze voorwaarden:

  • Maximaal 250 fte in dienst en
  • Netto omzet maximaal € 50 miljoen en/of
  • Balanstotaal maximaal € 43 miljoen

Voldoet uw bedrijf aan de bovenstaande voorwaarden? Dan bent u dus een mkb’er en gelden de bijbehorende regels voor uw bedrijf!

Wij helpen u om de risico’s zoveel mogelijk te beperken.

Ondernemer en risico’s nemen? Het één kan niet zonder het ander. Ook niet als mkb’er, maar u kunt wel de risico’s zoveel mogelijk beperken.

Bij het opzetten van uw strategie denkt u voornamelijk in kansen. Kansen om uw bedrijf te laten groeien. Deze kansen brengen echter ook risico’s met zich mee en die moet u dus zorgvuldig afwegen.

Dat is bijvoorbeeld ook het geval bij een grote investering. Lost die nieuwe machine het capaciteitsprobleem op of komt u financieel in de problemen? Dat zijn dilemma’s waar MIJN Administratiekantoor mkb u mee kan helpen.

Wij denken met u mee als u dat vraagt, maar ook als wij denken dat het nodig is. Dat doen wij dus ook proactief!

Overleg Door Adviseurs

Onze diensten

Accountancy

Verzorgen van uw administratie en jaarrekening.

Personeel

Salarisadministratie, HR advies en advies over pensioen.

Fiscaal

Verzorgen van uw fiscale verplichtingen en fiscale kansen optimaal benutten.

Advies

Wij helpen u graag, in goede en slechte tijden, uw doelen te realiseren.

Starters

Klaar voor de sprong in het diepe? Wij staan voor u klaar.

Interim

Behoefte aan tijdelijke ondersteuning of een parttime controller?

Klanten aan het woord

Huub Wieleman Administratiekantoor Mkb

Huub Wieleman

Voormalig voorzitter NBA

Alerte medewerkers die snel reageren. Altijd vriendelijk. Redelijke tarieven. Positief Rotterdams.

Barry Baks Administratiekantoor Mkb

Barry Baks

Accountmanager ABN Amro

Van kille accountants houd ik niet – maar die hebben ze gelukkig niet bij MIJN Accountantskantoor.

Ook advies van MIJN Administratiekantoor mkb?

010-2410077
Op Ons Kantoor

Administratiekantoor mkb: alles wat u nodig heeft!

Bent u een mkb’er? Dan zijn wij uw administratiekantoor!

Op ons kantoor ziet u geen stoffige grijze pakken. Dat is niet wie wij zijn, maar dit is wel het imago in onze branche. Dat weten wij ook. Maar juist daarom spreken wij liever uw taal en geven wij eerlijk advies.

Dat eerlijke advies krijgt u als u het vraagt, maar ook als wij denken dat het nodig is. Wij denken dus proactief met u mee. Dat zal soms best even wennen zijn, maar het zorgt dat u altijd scherp blijft.

Zo geven wij onze eerlijke mening over de cijfers in uw jaarrekening, maar ook bij een tussentijds evaluatie. Die doen wij aan de hand van up-to-date cijfers die u ook zelf kunt inzien op het slimme dashboard.

En heeft u een vraag? Dan is de kans groot dat onze adviseurs het antwoord al weten, want wij werken dagelijks voor mkb’ers. Ook als uw vraag fiscaal of juridisch is.

Sparringpartners: gespecialiseerd in het mkb

Wij zijn financiële sparringpartners voor het mkb. Ook voor u!

Doordat onze adviseurs dagelijks voor mkb’ers werken, zijn zij specialisten. Zij weten alles op het gebied van wet- en regelgeving. En bij belangrijke wijzigingen stellen zij u direct op de hoogte.

Wij geloven in samenwerken. Dat doen wij onderling in ons team, maar ook met onze klanten. Daar komt de term ‘sparringpartners’ vandaan. Door samen naar de mogelijkheden te kijken, haalt u het maximale uit uw bedrijf.

En zit er een klant in ons netwerk die u kan versterken? Dan brengen wij u direct met elkaar in contact!

Mark Aan Het Werk
Praten Op Kantoor

Vaste tarieven. Eerlijk prijzen.

U ontvangt bij ons een vast tarief. En eerlijke prijs!

Dat is de kracht van een mkb accountant zoals MIJN Accountantskantoor. Wij zijn graag transparant over onze kosten. Hoe eerlijker, hoe beter. Want u moet altijd op ons kunnen vertrouwen.

Daarom spreken wij op voorhand over de kosten. Dit is een vast tarief waar wij u het hele jaar voor helpen. Blijkt dat u toch meer nodig heeft? Dan geven wij vooraf aan wat de extra kosten zijn.

Overstappen? Wij helpen u!

Heeft u uw administratie als mkb’er al ondergebracht bij een administratiekantoor? Dan helpen wij u met overstappen!

Alle klanten van MIJN Administratiekantoor mkb waren al klant bij een ander kantoor. Daarom kunnen wij ook u helpen met overstappen. Dankzij onze kennis van diverse boekhoud- en ICT-systemen is dit een fluitje van een cent.

Wij lezen eerst uw data uit. Daarna nemen wij contact op met uw huidige kantoor* om ook deze gegevens over te nemen. Dat kan zelfs met de jaarrekening en dit levert in de meeste gevallen een voordeel op. Onze frisse blik zorgt voor een verrassend inzicht!

*wij zijn als lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants verplicht om mee te werken bij een overstap.

 

Uitlezen Van Data

MIJN Administratiekantoor mkb: kom met ons in contact

Wij zijn een onderdeel van MIJN Accountantskantoor in Rotterdam.

Wilt u uw administratie als mkb’er door ons laten verzorgen? Kom dan bij ons langs in het Lloydkwartier, neem contact op via 010-2410077 of stuur een e-mail naar info@mijnaccountantskantoor.com.

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier!

Stel ons uw vraag

Contact Form Demo (#3)