Administratiekantoor Vlaardingen: uw cijfers altijd op orde!

Als ondernemer in Vlaardingen wilt u uw administratie goed op orde hebben, maar dit kost veel tijd. En energie. MIJN Administratiekantoor in de buurt van Vlaardingen kan u helpen besparen!

Geen poespas of grijze pakken, maar eerlijk advies. Dat is wie wij zijn. Wij nemen uw administratieve zorgen uit handen. Dit bespaart u niet alleen veel tijd en energie, maar ook geld. Wij zoeken proactief naar kansen voor uw bedrijf.

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op!

Sfeer Op Kantoor
Up To Date Dashboard

Wij maken uw cijfers in orde, maar u mag meer van ons verwachten

Natuurlijk, wij maken uw boekhouding in orde. Dat is onze voornaamste taak, maar dat is slechts het begin. Wij zijn namelijk niet het standaard administratiekantoor in Vlaardingen.

Inzicht in uw cijfers is van essentieel belang. Dat is wat wij geloven, dus daarom bieden wij u een up-to-date dashboard met uw cijfers. Deze informatie helpt u bij het nemen van strategische beslissingen. Maar u mag ook op onze adviseurs rekenen.

Onze adviseurs denken proactief met u mee. Zien zij een kans? Dan trekken ze ook zelf aan de bel om dit met u te bespreken. Samen bekijken we de mogelijkheden om uw bedrijf te laten groeien.

En heeft u een fiscale vraag of een vraag over administratieve wet- en regelgeving? Dan staan wij ook voor u klaar!

MIJN Administratiekantoor Vlaardingen: proactief en persoonlijke aandacht

Wilt u uw administratie graag uit handen geven aan een stoffige accountant in een grijs pak? Dan moeten wij u helaas teleurstellen, want bij ons vindt u alleen enthousiaste adviseurs die proactief met u meedenken!

Een team van enthousiaste adviseurs richt zich op persoonlijke aandacht. Dat zorgt dat wij u en uw bedrijf beter leren kennen. Samen zoeken we naar kansen om te groeien, maar we denken ook proactief met u mee.

Zijn er kansen om te besparen? Dan zijn wij de eerste die aan de bel trekken. Maar u kunt uw up-to-date cijfers ook altijd zelf raadplegen via ons dashboard. En bij vragen staan wij altijd voor u klaar.

Ons kantoor heeft een unieke grootte. Wij leveren advies op het niveau van de grotere kantoren in Nederland, maar zijn wél persoonlijk betrokken. Dat maakt ons kantoor uniek binnen de branche!

Persoonlijke Aandacht

Onze diensten

Advies

In goede of slechte tijden helpen wij u graag uw doelen te realiseren.

Starters

Gaat u voor het sprong in het diepe? Wij staan voor u klaar!

Accountancy

Advies over uw onderneming, het verzorgen van uw administratie en samenstellen van uw jaarrekening.

Personeel

Salarisadministratie, pensioenadvies en HR advies.

Fiscaal

Verzorgen van uw fiscale verplichtingen en uw fiscale kansen optimaal benutten.

Juridisch

Juiste vastlegging van uw rechten en bescherming tegen bedreigingen.

Onze reviews op Google

RoyvanderValk

Roy van der Valk

Sinds de start van ons bedrijf werken we fijn samen met MIJN Accountantskantoor. We zijn heel tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening en vooral de persoonlijke betrokkenheid en de korte lijnen.

D vd B

Al jaren onze partij voor onze accountantswerkzaamheden waarbij we vooral de directe aanpak en het meedenken erg waarderen. Groot pluspunt is hiernaast de meerdere expertises onder 1 dak (zoals fiscaal advies & salaris admin)

JoostvanOmmen

Joost van Ommen

MIJN Accountantskantoor is al meer dan 10 jaar de accountant voor onze bedrijven en dat gaat naar volle tevredenheid. Reageren altijd snel en slagvaardig. Ook de fiscale advisering is van hoog niveau.

Zoekt u een administratiekantoor in de buurt van Vlaardingen?

010-2410077
Bezetting Op Kantoor

Lang wachten op een antwoord? Daar houden wij niet van!

Zit u met een vraag? Dan krijgt u binnen 24 uur reactie!

Snel schakelen, daar houden wij van. Niets is zo vervelend als lang wachten op een antwoord. Dat vinden wij zelf ook, dus daarom beloven wij áltijd binnen 24 uur te reageren op uw vraag.

Dankzij onze ervaring en diversiteit aan collega’s is er veel kennis in huis. De vragen zonder antwoord zijn daarom schaars. En als wij het een keer echt niet weten, dan is onze grote netwerk het vangnet. Zo profiteert u bij ons van de kennis die alleen bij de grotere kantoren van Nederland te vinden is.

Ons administratiekantoor is gevestigd in de buurt van Vlaardingen. Daarom komen onze klanten ook uit deze stad en zijn wij dus regelmatig in de buurt!

Wij werken met vaste tarieven

Geen verrassingen, maar vaste tarieven. U kunt uw administratie bij ons dus met een goed gevoel uitbesteden!

Een onverwachte factuur is vervelend. Dat weten wij als administratiekantoor maar al te goed, dus dat willen wij voorkomen. U krijgt daarom dus een vast tarief waar wij u het hele jaar voor helpen.

Dit tarief bespreken we samen. We kijken naar wat u nodig heeft, maar ook naar wat wij u kunnen bieden. Dat is bijvoorbeeld ook de salarisadministratie. U betaalt bij ons dus nooit meer dan nodig.

En blijkt dat u toch meer hulp nodig heeft? Dan zullen wij áltijd vooraf bespreken wat de extra kosten zullen zijn. Dat is wel zo eerlijk!

Bespreken Van Tarieven
Contact Via WhatsApp

U heeft al een administratiekantoor in Vlaardingen. En nu?

Uw administratie is al ondergebracht bij een administratiekantoor in Vlaardingen? Dat is geen probleem!

Integendeel. Al onze klanten hadden hun administratie al elders ondergebracht. Dat maakt dat wij goed weten hoe overstappen werkt. Dit hebben wij al zo vaak gedaan, dat het een fluitje van een cent is.

Een boekhoudsysteem kent voor ons geen geheimen. Dit systeem gebruiken wij om uw administratie uit te lezen. Daarnaast nemen wij ook contact op met uw huidige kantoor om dat deel van de administratie over te nemen. U hoeft hier dus zelf niks voor te doen.

Wij zijn lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Dit maakt ons verplicht om mee te werken bij een overstap. Als uw huidige kantoor ook lid is, dan zijn zij dit dus andersom ook.

Administratiekantoor in de buurt van Vlaardingen

Onze naam is MIJN Accountantskantoor. Wij zijn een administratiekantoor in de buurt van Vlaardingen en komen hier dus regelmatig.

U vindt ons kantoor in het Lloydkwartier. Dat is op zo’n 15 minuten van Vlaardingen en dus letterlijk bij u om de hoek. U bent welkom op ons kantoor, maar wij rijden ook graag uw kant op.

Klanten komen graag bij ons op bezoek. Een accountant moet niet alleen verstand hebben van cijfers, maar u moet ook een goede klik hebben. Wij zijn het verlengstuk van uw bedrijf als het gaat om strategisch advies. Dan is het fijn om een kantoor te hebben waar u zich thuis voelt.

Tafelvoetbal Op Kantoor

MIJN Administratiekantoor: ook bij u op locatie in Vlaardingen!

Zoekt u een administratiekantoor in de buurt van Vlaardingen?

Onze adviseurs werken in de hele regio Rotterdam. Ook in Vlaardingen dus. Laat uw gegevens achter via het formulier, bel naar 010-2410077 of stuur een e-mail naar info@mijnaccountantskantoor.com.

Stel ons uw vraag

Contact Form Demo (#3)