Zo min mogelijk belasting betalen? Ga voor fiscaal advies!

Belasting, belasting en nóg meer belasting. U krijgt als ondernemer te maken met veel verschillende soorten belastingen.

Iedereen moet belasting betalen, maar het liefst zo min mogelijk. Daarom kiest u voor fiscaal advies. Dit advies zorgt dat u nooit meer belasting betaalt dan nodig, want u draagt al genoeg bij als ondernemer.

MIJN Accountantskantoor helpt u om belasting te besparen, maar onze adviseurs kunnen nog meer voor u betekenen. Lees snel verder!

Fiscaal Advies Bij MIJN Accountantskantoor
Meerdere Fiscalisten

Wat is fiscaal advies?

Al het advies op het gebied van belastingen is fiscaal advies.

Doordat belastingen complex zijn, zijn ze niet voor iedereen goed te begrijpen. Dat is de reden dat veel ondernemers kiezen voor fiscaal advies. Fiscaal advies wordt door een belastingadviseur of fiscalist gegeven.

Zij weten alles op het gebied van belastingen. Hoe u deze het beste kunt betalen, welke voordelen er zijn en hoe u de belastingaanslagen kunt verminderen. Dit zorgt dat u uiteindelijk niet meer belasting betaalt dan nodig is.

Dit bestaat o.a. uit advies over:

  • Btw-aangiftes
  • Vennootschapsbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Bezwaarschriften richting Belastingdienst
  • Aanslagen
  • Investeringen en/of bedrijfsovernames

MIJN Accountantskantoor heeft meerdere fiscalisten in dienst. Zij zijn samen op de hoogte van alle wet- en regelgeving en zorgen dat u gaat besparen!

Niet meer betalen dan nodig is, dat regelen wij!

Iedereen moet belasting betalen. Dat kunnen wij ook niet voorkomen, maar wij kunnen wel zorgen dat u niet meer betaalt dan nodig is.

Onze adviseurs kijken graag naar wat wél mogelijk is. Zij zoeken binnen de grenzen van de wet- en regelgeving naar mogelijkheden. Voor u als ondernemer zijn deze er altijd, want u heeft recht op diverse voordelen.

Wij kijken bijvoorbeeld naar uw btw-aangiftes, denken mee over de verkoop van uw bedrijf en adviseren over de juiste rechtsvorm als uw bedrijf groeit. In iedere fase is fiscaal advies zinvol!

Fiscaal Advies Belastingen

Onze diensten

Advies

In goede of slechte tijden helpen wij u graag uw doelen te realiseren.

Starters

Gaat u voor het sprong in het diepe? Wij staan voor u klaar!

Accountancy

Advies over uw onderneming, het verzorgen van uw administratie en samenstellen van uw jaarrekening.

Personeel

Salarisadministratie, pensioenadvies en HR advies.

Fiscaal

Verzorgen van uw fiscale verplichtingen en uw fiscale kansen optimaal benutten.

Juridisch

Juiste vastlegging van uw rechten en bescherming tegen bedreigingen.

Klanten aan het woord

Huub Wieleman Fiscaal Advies

Huub Wieleman

Voormalig voorzitter NBA

Alerte medewerkers die snel reageren. Altijd vriendelijk. Redelijke tarieven. Positief Rotterdams.

Barry Baks Fiscaal Advies

Barry Baks

Accountmanager ABN Amro

Van kille accountants houd ik niet – maar die hebben ze gelukkig niet bij MIJN Accountantskantoor.

Ook fiscaal advies ontvangen van MIJN Accountantskantoor?

010-2410077
Overleg Bij MIJN Accountantskantoor

Uw btw-aangiftes? Die regelen wij!

Fiscaal advies is één. De uitvoering is twee.

MIJN Accountantskantoor helpt u als ondernemer op het gebied van belasting. Dat doen wij niet alleen met advies, maar ook met de uitvoering. Denk bijvoorbeeld aan het verrichten van uw btw-aangiftes.

Dit lijkt iets simpels, maar wordt in de praktijk vaak vergeten. U bent als ondernemer zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van de deadlines. Als uw aangifte te laat verzonden wordt, dan levert dat een boete op.

Wij zorgen dat uw btw-aangiftes op tijd én correct worden uitgevoerd. Zo kunt u zich als ondernemer blijven focussen op uw bedrijf!

Fiscaal advies: wij kijken naar voordelen in uw hele bedrijf

Zo min mogelijk belasting betalen, dat is ons doel. Daarom kijken onze adviseurs naar uw hele bedrijf.

Omzet-, vennootschaps- en inkomstenbelasting is de basis. Maar fiscaal advies is veel meer dan dat. Dat advies is ook zinvol als uw bedrijf groeit, u van plan bent om
te investeren of uw bedrijf wilt gaan verkopen.

Gaat uw bedrijf groeien? Dan kijken we kritisch naar de rechtsvorm. Een andere rechtsvorm kan namelijk fiscale voordelen opleveren. Dat zoeken wij voor u uit.

Wilt u een investering doen? Dan heeft u als ondernemer recht op investeringsaftrek en willekeurige afschrijving. Dit zetten wij voor u op een rijtje.

Bent u van plan om uw bedrijf te verkopen? Dan komt u terecht in een complex traject met veel fiscale regelingen. Wij voorzien u van advies.

Jeroen Aan Het Werk
Mark Aan De Pooltafel

MIJN Accountantskantoor: voor eerlijk én direct advies!

Eerlijk én direct, daar houden we van. Ook bij fiscaal advies!

U vindt bij ons op kantoor geen grijze pakken. Wel fiscalisten die samen zorgen dat u zo min mogelijk belasting betaalt. Door het bundelen van hun krachten is er geen vraag waar zij het antwoord niet op weten.

Geen blabla, maar eerlijk advies. Dat geven wij als u het vraagt, maar ook als wij denken dat het nodig is. Wij denken dus proactief met u mee.

Bij fiscale vragen is het vrij helder wat niet kan. Daarom doen wij er alles aan om uit te zoeken wat wél kan. Zo kunt u zich focussen op uw onderneming en zorgen wij dat u gaat besparen op uw belastingen.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Wat kost fiscaal advies?

Wilt u fiscaal advies ontvangen? Dan krijgt u een vast tarief!

Bij MIJN Accountantskantoor zijn we graag transparant over onze kosten. Wij houden zelf ook niet van verrassingen in de vorm van een factuur. U krijgt dus vooraf een vast tarief van ons.

En heeft u toch meer of extra advies nodig? Ook dan informeren wij u vooraf over deze extra kosten. Dat is wel zo eerlijk!

Overleg Over Fiscaal Advies

Fiscaal advies: wij helpen u besparen!

Wilt u fiscaal advies ontvangen? Bezoek dan ons kantoor in Rotterdam, bel ons op 010-2410077 of stuur een e-mail naar info@mijnaccountantskantoor.com.

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier!

Stel ons uw vraag

Contact Form Demo (#3)