Salarisadministratie Rotterdam: vanaf uw eerste medewerker

Zoekt u naar salarisadministratie in Rotterdam? Al vanaf uw eerste medewerker kunt u bij ons terecht!

Salarisadministratie vraagt om kennis. Kennis over het proces, maar vooral over de wet- en regelgeving. Die verandert continu, dus het kost veel tijd om op de hoogte te blijven. Is dat u de moeite waard?

Onze adviseurs zijn op de hoogte. Altijd. We leggen u graag uit wat het voordeel is van MIJN Salarisadministratie Rotterdam!

Salarisadministratie In Rotterdam
Administratie Van Salaris In Rotterdam

Salarisadministratie: wat is dat?

Alles rondom het loon van uw medewerkers is salarisadministratie. Het opmaken van de loonstroken, maar ook het bijhouden van vrije dagen en het opbouwen van een pensioen voor later.

U bent als ondernemer verplicht om de juiste belastingen en sociale premies voor uw medewerkers af te dragen. Dat is één van de redenen om te kiezen voor de hulp van een administratie- of accountantskantoor. Daarnaast weet u ook zeker dat uw medewerkers hun salaris correct en op tijd ontvangen.

Een goede salarisadministratie omvat o.a.:

  • Arbeidsvoorwaarden
  • Loonstroken en jaaropgaven
  • Sociale premies en loonbelasting
  • Verzuim- en verlofregistraties

Deze administratie is een belangrijk onderdeel van uw HR-beleid. De adviseurs van MIJN Salarisadministratie Rotterdam helpen u graag om dit te regelen!

Korte vraag: mag ik de salarisadministratie ook zelf bijhouden?

Ja, u mag het ook zelf bijhouden!

Dat is het eerlijke antwoord, maar in de praktijk zien wij dat de meeste ondernemers hun salarisadministratie uitbesteden. Door het complexe karakter is dit vaak één van de eerste delen van de administratie die wordt uitbesteed. Het scheelt u ook nog eens iedere maand veel tijd.

Er bestaat, als u goed zoekt, ook software. Dit is software die gebruikt wordt door bedrijven die salarisadministratie zelf bijhouden. In dat geval heeft u ook iemand in dienst die bekend is met deze vorm van administratie.

Zelf Bijhouden Salarisadministratie

Onze diensten

Advies

In goede of slechte tijden helpen wij u graag uw doelen te realiseren.

Starters

Gaat u voor het sprong in het diepe? Wij staan voor u klaar!

Accountancy

Advies over uw onderneming, het verzorgen van uw administratie en samenstellen van uw jaarrekening.

Personeel

Salarisadministratie, pensioenadvies en HR advies.

Fiscaal

Verzorgen van uw fiscale verplichtingen en uw fiscale kansen optimaal benutten.

Juridisch

Juiste vastlegging van uw rechten en bescherming tegen bedreigingen.

Onze klanten aan het woord

Huub Wieleman Salarisadministratie Rotterdam

Huub Wieleman

Voormalig voorzitter NBA

Alerte medewerkers die snel reageren. Altijd vriendelijk. Redelijke tarieven. Positief Rotterdams.

Barry Baks Salarisadministratie Rotterdam

Barry Baks

Accountmanager ABN Amro

Van kille accountants houd ik niet – maar die hebben ze gelukkig niet bij MIJN Accountantskantoor.

Ook uw administratie uitbesteden aan MIJN Salarisadministratie Rotterdam?

010-2410077
Sfeer Bij MIJN Salarisadministratie Rotterdam

Al vanaf uw eerste medewerker is het uitbesteden een interessante keuze!

Het lijkt misschien eenvoudig, maar salarisadministratie is een vak apart. Daar zijn de adviseurs van MIJN Salarisadministratie Rotterdam goed in.

Al vanaf uw eerste medewerker is het uitbesteden interessant. U hoeft niet zelf op de hoogte te blijven van wet- en regelgeving. Zo kunt u zich focussen op uw bedrijf en zorgen wij voor de juiste afhandeling van salarissen.

Ook om fouten te voorkomen is het interessant. Deze fouten worden vaak pas na lange tijd opgemerkt en moeten dan alsnog terugbetaald worden. Dat is niet prettig voor u, maar zeker niet voor uw medewerkers.

De kosten voor het uitbesteden zijn relatief laag. Wij zorgen voor een vast tarief en helpen u het hele jaar voor dit bedrag. U weet zo dus al op voorhand wat de kosten zijn en hoeft zich hier niet meer druk om te maken.

Ziet u het niet zitten om iedere maand uw salarisadministratie te verwerken? Dan helpen wij u graag met deze administratie!

U bespaart kennis én tijd. Maar er is nog meer!

Kennis is één. Tijd is twee. Maar er zijn nog meer voordelen!

De wet- en regelgeving over salarisadministratie is uniek. Daarnaast is deze ook onderhevig aan veel wijzigingen. Het bijhouden van deze kennis kost veel tijd en kunt u dus beter aan MIJN Salarisadministratie Rotterdam overlaten.

Onze enthousiaste adviseurs werken voor diverse klanten. Ze bundelen hun kennis en weten dus zelfs op de meest complexe vragen een antwoord. Dat scheelt u als ondernemer tijd als u toch nog een vraag heeft.

Tijd is een kostbaar goed. Zeker als ondernemer, dus ook daarom is het uitbesteden van uw salarisadministratie een slimme keuze. Wij regelen uw administratie en u kunt zich blijven focussen op uw bedrijf.

En dure fouten? Die worden gemaakt bij een gebrek aan kennis of tijd. Dat wilt u te allen tijde voorkomen. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw medewerkers.

Wij gaan nog een stap verder dan alleen uw salarisadministratie. Zo geven wij ook advies over het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het opbouwen van pensioen en het signaleren van een aflopend contract.

Meer weten? U bent altijd welkom op ons kantoor in Rotterdam, maar u kunt ook bellen naar 010-2410077 of mailen naar info@mijnaccountantskantoor.com.

Kantoor Van MIJN Salarisadministratie Rotterdam
Medewerkers Van MIJN Salarisadministratie Rotterdam

MIJN Salarisadministratie Rotterdam: uw partner in Rotterdam

Slim HR dashboard, kennis van zaken en eerlijk advies. Dat zijn een aantal redenen om te kiezen voor MIJN Salarisadministratie Rotterdam!

Onze adviseurs dromen wet- en regelgeving. Zo helpen ze u met uw administratie en voorzien ze u van advies. Dat doen ze gevraagd, maar ook ongevraagd als dit nodig is. En altijd eerlijk.
Wij werken voor klanten in diverse branches. Dat heeft als voordeel dat wij brede kennis van salarisadministratie hebben. Iedereen is welkom. Dankzij dit netwerk weten wij ook antwoord op vragen buiten onze eigen kennis.

Met ons slimme HR dashboard bieden wij u een up-to-date inzicht. U krijgt zo o.a. informatie over:

  • De kosten van uw personeel
  • Status van contracten
  • Verzuim binnen uw bedrijf
  • Verloop van personeel
  • Saldo van verlof

Dit bieden wij u voor een vast tarief. U komt bij ons dus nooit voor verrassingen te staan, want u bent altijd geïnformeerd. Ook als uw situatie wijzigt!

En heeft u een andere vraag over personeelszaken of pensioenen? Dan kunnen onze arbeidsrechtjuristen u ook helpen. Daarom kiest u voor MIJN Salarisadministratie in Rotterdam.

Heeft u vragen over uw salarisadministratie? Wij weten het antwoord!

Is uw vraag op deze pagina nog niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via 010-2410077 of stuur een e-mail naar info@mijnaccountantskantoor.com of kom langs op ons kantoor!

U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Stel ons uw vraag

Contact Form Demo (#3)